Over mij

Mijn naam is Birgit Kleinnibbelink en ik ben keramist. Het mooiste van Keramist zijn vind ik om de ruwe klei te verwerken tot mooie persoonlijke producten. Klanten zijn vaak opzoek naar een uniek product wat niet alledaags is, maar weten vaak niet waar ze moeten beginnen. In overleg met de klant probeer ik van uw wensen, persoonlijk op maat gemaakte producten te maken. Mijn kracht is de passie die ik heb voor de keramiek. Het mooie om iets speciaals voor iemand te maken, geheel naar eigen wens. Het gave van klei is dat je het kunt vormen naar eigen inzicht, hier kan ik mijn creativiteit helemaal in kwijt. Niets is standaard en dat maakt elk stuk uniek. Je zult nergens een 2e exemplaar zien.

In mijn vorige werk miste ik het creatief bezig zijn. Ik wilde graag wat met mijn handen doen, mijn creativiteit de vrije geest laten gaan. Na lang zoeken ben ik een cursus keramiek gaan volgen. Dit vond ik helemaal geweldig en ik wist meteen, dit is wat ik wil. Met mijn handen werken en creatief bezig zijn. Dit was voor mij het moment om te beginnen als keramist. Zo is Keramisch Atelier Achterhoek ontstaan.

Ben je opzoek naar iets persoonlijks, of een uniek product. Op de website vind je onder “galerij” een sfeerimpressie van producten die ik in opdracht heb gemaakt. Daarnaast staat onder ‘’mijn werk’’ de werken die ik verkoop. Hier zijn onder andere ook de urnen te vinden die ik speciaal maak. Het maken van urnen is een mooi en dankbaar werk.

Deze worden persoonlijk gemaakt en naar uw wensen vervaardigd.

Nieuwsgierig geworden, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.